Gå til innhold

Sol, sludd og skalldyr: relasjonsbygging på sitt beste

Nettverksturen til Hitra og Frøya ble et etterlengtet pusterom for en fin gjeng nettverksmedlemmer. Med aktiviteter langt utenfor komfortsonen, og enda nærmere fellesskapet, fikk vi en smakebit på hva som skjer når vi byr på oss selv.

En reise gjennom flere årstider

Torsdag i forrige uke var det en strålende glad gjeng som møttes ved Leutenhaven for nettverkstur til Hitra og Frøya. Turen startet med sol på himmelen, såvel som i hjertet, men både regn, sludd og haggel var i vente. Inne i bussen fra Thorleifs Bussreiser var stemningen uansett på topp, en fin start på en dag der alt handlet om samspill og gode opplevelser.

Som seg hør og bør var det duket for quiz på veien, og denne gangen var det Rune Berg fra Fagtrykk som var sterkest i allmenkunnskap og kunne smykke seg med tittelen som vinner resten av dagen.

Vel fremme på Hjorten Hotell Hitra ventet varm lunsj og romklare nøkler, til tross for at vi var tidlig ute. Effektivt, hyggelig og en vertskapsopplevelse som frister til gjentakelse for oss alle.

Hitra (4)
Blidspente og ivrige deltakere under "Crazy Hjorten"
Foto: Arti7

All in under Crazy Hjorten

Etter lunsj bar det videre til søsterhotellet: Hotell Frøya, hvor Crazy Coyote og deres digitale aktivitet, som for anledningen ble døpt "Crazy Hjorten", ventet.
Et engasjerende og fleksibelt konsept, der vi fikk oppdrag i fleng, alt fra quiz og team-selfies til improvisert bading og krabbefangst (!) 
Dette er en aktivitet som passer for alle, bedrifter, privatelag, store som små.

Kudos til gamemaster Stine Oldervik som guidet oss gjennom med et smil, og til alle deltakerne som virkelig gikk all in.
Stine var en tøff, men fair gamemaster, til tross for at dette var hennes første tur med gjengen.

Hun beskriver det selv slik: Visste ikke helt hva jeg gikk til som førstereis på nettverkstur, men shit, så morsomt! Å være på tur med så imøtekommende, inkluderende og hyggelige mennesker ga mersmak, 10/10!

Til slutt var det én aktivitet som ble avgjørende: Dag Rasmussen (NRS) tok turens mest kreative poeng ved å overtale noen vilt fremmede til å låne bort badestampen, det kaller vi lagånd og initiativ! Dermed var seieren klar, og hans lag kunne motta heder og ære etter middagen.

Hitra (3)
Vinnerlaget på midterste bilde: Jørgen Qvenild - Svanholm og Vigdal, Andre Håskjold - Adresseavisen, Anita Johannessen - TrønderTaxi og Dag Rasmussen - NRS.
Foto: Arti7

Smaken av øyhistorie

Neste stopp var Bryggeriet Frøya, hvor vi fikk bli med på en historisk reise i lokalt eierskap, håndverk og kvalitet.
Her tappes det ikke bare øl, det tappes lokale historier, kultur og stolthet.
Hver type har et navn fra lokale ord og uttrykk, eller fra den som står bak oppskrifta til ølet.
Flaskenes etiketter er dekorert av lokale kunstnere, og trykkes lokalt. Etter tapping fraktes flaskene langstrakt ut i butikker og pol.

Vi fikk prøvesmake et bredt utvalg øltyper og smaker, både fra flaske og rett fra årets tank med juleøl.

En ekte inspirasjonskilde til hvordan lokale initiativ og krefter kan nå langt når de jobber sammen for å skape verdi.

Hitra (2)
Bryggerisjef Tommy Aas ga oss omvisning og historiefortelling i bryggeriet, og bød på smaksprøver på historie og produkt.
Foto: Arti7

Havets festbord med heder og ære

Kvelden ble avrundet på Hjorten Hotell, med et havets festbord som virkelig overgikk forventningene.
Dette var en fest for både øye og gane, og føyde seg inn i rekken av smakfulle måltid levert av deres strålende kjøkken!

Vi ble servert alt fra sjøkreps fanga samme dag, til smakfulle krabber og en meksikansk rekecocktail. Krabben Rune Berg i Fagtrykk fanga under konkurransen tidligere på dagen nådde ikke gjennom kvalitetskontrollen, og fikk ikke være en del av måltidet 😉

Kursing i hvordan man renser ulike skalldyr var også en del av opplevelsen, og ga flere ny selvtillit til neste gang man får servert et sånt måltid.

Premieutdeling og latter satte punktum for en dag som garantert vil bli husket, på et hotell vi garantert kommer tilbake til 😀

Hitra
Havets festbord bestående av de nydeligste arter. Krabbefangst sto også på menyen under konkurransen.
Foto: Arti7

Alt i alt var dette en tur som styrka relasjoner, utfordra komfortsonen, og tilfredsstilte kunnskapstørsten og ganen til alle sammen.

Dag Rasmussen i NRS oppsummerte turen på følgende måte: Nettverket fungerer godt, og en slik tur styrker samholdet. Alt fra aktiviteter til mat og relasjonsbygging var helt strålende! Det er på sånne turer vi får kjenne litt på hvem de andre er, og vi lærer mye om hverandre. Akkurat sånn vil vi ha det!

Neste stopp: Kultur på Prinsen

Vi takker alle som deltok på denne turen, og ser fram til neste nettverkstreff på Quality Hotel Prinsen 6. november:
“Kultur"

 Er du leder, og nysgjerrig på hvordan det føles å være en del av Arti7?
📩 Ta kontakt, eller bli med som gjest på et av våre kommende treff. 

Velkommen til nettverket der vi skaper verdi gjennom relasjoner, for og med ledere!